Ce beneficii poate aduce un website afacerii tale

Ce beneficii poate aduce un website afacerii tale

#web

Iata viziunea noastra:
Un site poate avea un impact major asupra business-ului tau, atat pozitiv cat si negativ, depinzand de calitatea website-ului. Conform forbes.com , 82% dintre cumparatori verifica online inainte de a face o achizitie si 45% consulta review-uri. Fara un site, in 2020, potentialii cumparatori nu te-ar lua in considerare in aceeasi masura. Iata unele beneficii ce pot fi aduse unor afaceri prin crearea unui website:
  • poate egaliza nivelul de sanse impotriva marilor competitori
  • iti creste credibiliatea bussines-ului si, deasemeni
  • ii creste vizibilitatea, daca site-ul este bine optimizat pentru motoarele de cautare
In zilele noastre, potentialul client iti va viziona in primul rand site-ul. Nu iti va cere cartea de vizita, nu iti va cere adresa, iti va solicita Website-ul! Pe scurt: daca site-ul nu este optimizat corespunzator sau nu are un design simplu de urmat dar si atractiv in acelasi timp, sau mai rau, nu esti prezent pe Internet, se poate spune ca nu esti in afacere!
Multi antreprenori considera ca un site oarecare va rezolva problema. O mare greseala! Aceasta abordare poate fi fatala.

De ce?
Un website bine realizat are un mare impact pozitiv asupra business-ului tau prin targetarea pietei si vederea de perspectiva. Prima impresie conteaza intotdeauna iar un site cu un design atractiv in mod sigur va avea un impact pozitiv prin credibilitate, cresterea increderii clientului, atragerea vizitatorilor pe site, suport client si in final, incheierea mai multor tranzactii.
Cheia este dezvoltarea unui site cu o strategie bine definita cu privire la modul in care va fi utilizat , in vederea generarii de vanzari.
Crearea unui site cu un scop si o strategie bine pusa la punct va duce la cresterea de oportunitati si vanzari , in final dezvoltand afacerea ta! 

Iata principalele motive pentru care afacerea ta are nevoie de un website:  
Prezenta in piata online
Intrarea in online duce la crearea unui punct de lucru digital al afacerii chiar daca ai un spatiu fizic sau iti desfasori activitatea de acasa. Pentru business-urile care au o locatie fizica, dezvoltarea unui site impune largirea orizonturilor in piata online , ceea ce duce bineinteles la cresterea veniturilor prin expansiunea expunerii. 

Daca iti desfasori activitatea de acasa , atunci expunerea in online este esentiala. Este cea mai usoara cale de a-ti legitimiza proiectul oferind publicului vizat un punct de referinta.
Trebuie sa fim mai convingatori?
Vanzarile pe Internet reprezinta o mare parte din venituri pentru comerciantii de retail precum H&M sau Altex, chiar daca au si locatii fizice peste tot in tara. Magazinele mici se pot bucura de aceeasi popularitate cu un site bun.

Un website bine implementat iti face afacerea mai solida, ofera perspectivei incredere pentru urmatorul pas si conduce la realizarea vanzarii sau incheierea contractului, in functie de caz, generand bineinteles venituri. Fara o prezenta in online, afacerea ta rateaza pur si simplu o uriasa oportunitate.

Ofera informatii
Daca vinzi un produs sau prestezi un serviciu , mereu vor fi aceleasi intrebari adresate de client sau va fi nevoie de exemple , website-ul este o unealta excelenta care ofera informatii la cerere si deasemeni vor servi intereselor tale, in acelasi timp salvandu-ti timp.

Promoveaza-ti afacerea online!
In zilele noastre, pur si simplu nu exista o alta forma de promovare mai eficienta decat un website cand vine vorba despre promovarea afacerii tale. Acesta te pozitioneaza in fata oamenilor care au nevoie de produsele tale , exact cand au nevoie – ceea ce le influenteaza foarte mult comportamentul.
Datorita internetului, un antreprenor ar putea deschide o afacere astazi si ar putea avea clienti maine. 

Aceasta este imensa putere a internetului . Insa , daca vrei sa faci parte din acest fenomen, ai nevoie de un site creat cu o strategie corecta si un design atractiv, simplu si usor de utilizat, pentru a avea parte de avantajele multiplelor oportunitati prezente. 

Daca nu esti prezent pe Internet, pierzi teren, punct.